Geçtiğimiz sene beklentilerin malesef altında bir performans sergileyen motosikletin genç yeteneklerinden Bahattin Sofuoğlu, yeni yarışların başlamasına az zaman kala hazırlıklarına Dünya Supersport Şampiyonu eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu eşliğinde devam ediyor.
Akyazı'da bulunan Kenan Sofuoğlu Pist merkezinde antrenmanlarını düzenli olarak gerçekleştiren milli sporcu, yarışlar başlayana kadar formunu en iyi seviyeye çıkarabilmek için ter döküyor.
Sofuoğlu: "Bu sene biraz daha fazla çalışıyoruz"
Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, yarış öncesi Kenan Sofuoğlu ağabeyinin yönetiminde yaptıkları kış kampının çok güzel geçtiğini ve çalışmalara aralıksız devam ettiğini söyledi.
Yeni sezonu heyecanla beklediğini söyleyen Bahattin, "Geçen sezon gerçekten çok çalıştım ama olmadı, nasip değilmiş. Bu sene biraz daha fazla çalışıyoruz, daha çok istiyoruz. Hedeflerimiz var, hayırlısıysa olacak." ifadelerini kullandı.
İyi bir motosiklet sporcusu olmak için elinden gelen her şeyi yapacağını aktaran Bahattin, şunları kaydetti:
"Kenan (Sofuoğlu) ağabeyimin desteğiyle, istediklerini yapmaya çalışacağım. Antrenman zamanlarında Kenan ve Toprak (Razgatlıoğlu) ağabeylerim gerçekten bizi zorluyor. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Onlarla birlikte antrenman yaptığımız zaman birçok şey öğreniyoruz. Her antrenman bizim için büyük şans. Bu şansı elimizden geldiğince değerlendirmeye çalışıyoruz. Vücudu ne kadar zorlarsanız, o kadar gelişiyorsunuz. O nedenle sık ve zorlu antrenmanlar yapmaya çalışıyorum."